Як експертам перестати вчитись та нарешті почати заробляти гроші

Як експертам перестати вчитись та нарешті почати заробляти гроші - Бізнес Експерта. Як перетворювати знання на гроші

Спостерігаю дуже цікаву картину.

Все більше й більше експертів приділяють максимум уваги процесу навчання, ніж заробітку грошей. Після проходження одного навчання вони оплачують інше, після нього ще одне і так далі. Багато часу інвестується в навчання, а не в розвиток проекту та заробіток грошей.

Я нічого не маю проти навчання – сам навчаюся і вважаю, що навчатися потрібно, але не на шкоду проекту, а для його розвитку і заробітку грошей. І звичайно ж, отримані знання потрібно застосовувати на практиці.

Чому так відбувається?

Чому експерти весь час навчаються і не заробляють гроші?

Спрацьовує синдром самозванця. Їм здається, що у них недостатньо знань, умінь і досвіду для заробітку грошей. Вони постійно саботують процес створення свого проекту та йдуть вчитися.

Як перервати цей нескінченний потік навчання?

По-перше, їм потрібно визнати, що вони самодостатні експерти, яким достатньо знань для створення і ведення свого проекту. Вони вже володіють базовими знаннями і нових їм не потрібно. Адже вони навчаються всьому, а не вибірково – саме тому, що потрібно в даний момент часу.

По-друге, їм потрібно поставити перед собою першу фінансову мету та її досягти. Неважливо яка вона буде, велика чи маленька, головне, щоб вона була. Якщо є труднощі з її визначенням, в якості фінансової мети можна використовувати мінімальну зарплату в країні свого проживання.

Я розумію, що багатьом експертам буде важко прийняти таке рішення. Адже їм доведеться зіткнуться сам-на-сам зі своєю реальністю, але саме це рішення буде тригером, який переведе їх зі стану постійного учня в експерта, який заробляє гроші на своїх знаннях.

Якщо вам потрібна моя консультація зі створення та ведення свого онлайн-бізнесу, я можу вам у цьому допомогти і відповісти на всі ваші запитання. Подати заявку на консультацію можна на цій сторінці.